Plaćanje i dostava

Isporuka se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije. Za eventualno slanje u drugu državu, kontaktirajte nas putem e-maila.

Prilikom poručivanja preko interneta, na raspolaganju su dva načina plaćanja: avansno, putem uplatnice, ili pouzećem, prilikom isporuke robe na kućnu adresu. Isporuku robe vrše kurirske službe.

Da bi Vam porudžbina bila isporučena besplatno na željenu adresu, potrebno je da njena vrednost bude veća od 7.000,00 dinara (a u ovaj iznos ne ulaze duvani i duvanske prerađevine) i u tom slučaju ne može da se bira kurirska slu-ba preko koje se porudžbina šalje. U slučaju da je ukupna vrednost porudžbine manja od 7.000,00 dinara, klijent snosi troškove dostave putem kurirske službe, prema njihovom cenovniku. Troškovi isporuke mogu da variraju u zavisnosti od toga u koji se kraj Srbije roba isporučuje i od težine paketa. Isporuku vrše kurirske službe City Express i BEX. Cenovnik usluga BEX kurirske službe možete videti na: http://www.bex.rs/cenovnikusluga.php, a cenovnik usluga City Expressa-a možete videti na: http://cityexpress.rs/cenovnik-domaci-transport/ .
Ukoliko je iznos porudžbine niži od 400,00 dinara, roba se šalje isključivo nakon uplate iznosa porudžbine i troškova dostave
(osim u slučaju da se roba šalje Eko Kurirom na teritoriji grada).

Ukoliko živite u Novom Sadu i okolini, a ne dolazi Vam se u centar grada, proizvode možete poručiti putem našeg sajta, a isporučiće Vam je Eko Kurir u toku dana po dogovoru. Cenovnik usluga Eko Kurira možete videti na: www.ekokurir.rs/cenovnik.

Sve porudžbine prosleđene u toku dana, biće poslate naredni radni dan. 

STRK Samson nije odgovoran ukoliko, zbog objektivnih problema koje kurirska služba može imati, dođe do zastoja i kašnjenja isporuke.